Home Contact

Welkom bij iPONG

iPONG is de nieuwe rage voor bedrijven, sportverenigingen, scholen en natuurlijk voor thuis. De kleine tafeltennistafel daagt iedereen uit om een balletje te slaan. Jong en oud, directeur en werknemer, docent en leerling, moeder en zoon, iedereen kan tegen elkaar spelen. De tafel is zo opgebouwd en ook weer snel afgebouwd. Ideaal voor een kantine, woonkamer of als aandachtstrekker tijdens een beurs.

Het bijzondere aan de iPONG is dat het mogelijk is een bedrijfslogo, foto, tekst of eigen creatie op de tafel te laten drukken. Het wordt dus direct je eigen unieke tafel! Onder bedrijven en sportverenigingen is de iPONG daarom al mateloos populair. De minitafeltennistafel is ook ideaal als relatiegeschenk, cadeau voor bruiloften en verjaardagen, bijvoorbeeld bedrukt met een persoonlijke foto of het ontwerp van een exclusieve designer, waardoor deze zelfs als bijzettafel is te gebruiken.

Met iPONG krijgt u een kwalitatief hoogwaardig sportartikel “made in Germany”, een laagdrempelige en gezellig activiteit, een aandachtstrekker en natuurlijk waar voor uw geld. Naast de iPONG tafel ontvangt u ook batjes, balletjes en het bijbehorende netje.

Speciaal voor de aankomende Koningsspelen is er een Koningstafel ontworpen. Bekijk en bestel hem hier.

 

Bestel

iPONG in actie

powered by NTTB
Campai Interactive 2009 | Designed by Lil'Cin Creative
iDeal Logo
Over ons Algemene Voorwaarden Privacy Policy Copyright Help